top of page

Over ons.

Snel en verantwoord fit dankzij EMS training. Dat is waar wij bij 13Volt voor staan.

Wie zijn de drijvende krachten achter 13Volt?

Ik ben Noel Cabral dos Reis: al sinds 2008 personal trainer en ruim 5 jaar de fysieke trainer van betaald voetbalclub Excelsior Rotterdam. Daarnaast helpt mijn vrouw Wendy-jane Brown met de organisatorische kant van de onderneming.

 

Na een aantal jaar gewerkt te hebben met EMS, was het tijd voor de volgende stap:  het starten met een eigen locatie voor het aanbieden van professionele Bodytec trainingen. Na een flinke verbouwing was 13Volt op 1 september 2021 een feit!

EMS training is heel geschikt voor het bereiken van verschillende doelen.

Wat is jouw persoonlijke doel?

  • Fit worden

  • Afvallen

  • Je lichaam beter in vorm

  • Prestaties topsport verbeteren
     

Kom één of twee keer per week 20 minuten voor een training naar 13Volt. Wij zorgen voor afwisselende en uitdagende trainingen waarin jij iedere keer weer het uiterste uit jezelf haalt om op een verantwoorde manier snel fit te worden.

 

Een EMS training van 20 minuten staat gelijk aan een full body workout van 2-3 uur. Dat is de kracht van EMS trainingen!

Wilt u graag een proefles afnemen, inschrijven of meer informatie? Klikt u dan op het onderstaande button en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

logo-DIN-norm-nl-HR.jpg
Logo 13Volt Zwart-groen - Noel Cabral dos Reis_edited.png
bottom of page