top of page

Bodytec

 

13Volt biedt zeer snel resultaat door middel van elektrische spier stimulatie (EMS) van het gehele lichaam in combinatie met functionele oefeningen. Hierdoor volstaat slechts 20 minuten training voor de ultieme fullbody workout. Hiervoor zijn in het trainingsvest elektrodes verwerkt voor de rug, buik en borst. De heupband stimuleert de bilspieren terwijl andere elektrodes de arm en been spieren stimuleren.

 

Tegenwoordig wordt meer dan ooit een krachtige en atletische lichaamsbouw gezien als een bewijs van succes. Echter het trainen van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen kost enorm veel tijd en energie. 13Volt biedt een nieuwe mogelijkheid voor high performance training maar zeer effectief en tijdsbesparend.

 

Spierkracht is een van de belangrijkste factoren bij het individueel presteren. “High performance” prestaties zijn echter alleen mogelijk wanneer er sprake is van voldoende stabiliteit. De dieper liggende spieren welke een belangrijke rol spelen bij de stabiliteit, zoals de mm. Mulfidi, zijn op de traditionele wijze lastig te trainen. Dit is exact waar de meerwaarde van 13Volt Bodytec ligt. Door gelijktijdige activatie van complete spiergroepen ontstaat een training die niet alleen extreem effectief is, maar ook zeer efficiënt. 

Door de full body workout wordt eenzijdige belasting, en dus eenzijdige training, voorkomen. Daarnaast kan de training zonder beperkingen aangevuld worden met actieve, sport specifieke en functionele bewegingen waardoor tijdens de training de spierkracht exact wordt opgebouwd waar het de meeste toegevoegde waarde heeft. Hierdoor wordt algemene krachttraining gecombineerd in een veilige efficiënte training. Zonder onnodige overbelasting van spieren, pezen en gewrichten.

 

13Volt Bodytec gaat verder waar traditionele trainingsvormen tegen hun limiet aanlopen. Waar andere trainingsvormen met name de prestaties verbeteren door krachttraining, ontwikkel je door training met 13Volt Bodytec ook snelheid. Maar dan zonder de zware belasting die normaal op de spieren en gewrichten zouden werken. De elektrische pulsen stimuleren de snelle spiervezels waardoor Bodytec training onmisbaar is voor ieder performance georiënteerde atleet!

 

Bewezen succes:

Hoger, sneller of verder? Studies hebben reeds vele malen de effectiviteit van EMS training met Miha Bodytec aangetoond. Enkele willekeurige voorbeelden die bevestigen dat whole body EMS tot meer dan 40% effectiever is dan traditionele krachttraining met gewichten:

 

  • Een verbetering van de performance werd geconstateerd bij 84% van de deelnemers!

  • Maximale kracht steeg met 17% na slechts vier trainingen!

  • 71% van de deelnemers lieten een significante stijging van het uithoudingsvermogen zien!

  • Kracht-uithoudingsvermogen steeg met liefst 108% na slechts 12 trainingen!

  • Na slechts 4 weken training steeg de maximale performance met maar liefst 30%!

  • Contractiesnelheid steeg met gemiddeld 22%!

  • De explosieve kracht van de, lastig te trainen, core musculatuur steeg met 74%!

Let's Work Together

Logo 13Volt Zwart-groen - Noel Cabral dos Reis_edited.png
bottom of page